www.ayurvedafestival.nl
 The Ayurveda Festival of The Netherlands! 

Tijdens het Ayurveda Festival Nederland kun je kiezen uit een groot aantal lezingen en workshops, verzorgd door bekende en minder bekende docenten. 

Het festival is zo opgebouwd dat je gedurende 2 dagen verschillende lezingen en workshops kunt bijwonen. Er zijn meerdere ruimtes en er zijn meerdere momenten waarop je een lezing of workshop kunt volgen.  

Mocht je even geen zin hebben in een les of workshop, dan kun je genieten van een wandeling door het bos, een ontspannende massage of je laten inspireren door de mooie omgeving.

Het Festival start op zaterdag 11 september om 10.00 AM en eindigt op zondag 12 september om 05.30 PM

Het festival duurt 2-dagen, dus noteer 11 en 12 september alvast in je agenda! Natuurlijk zal het festival voldoen aan alle dan geldende Covid-19 maatregelen.

Je kunt kiezen om beide dagen deel te nemen of om er één dag bij te zijn. Alle opties zie je bij de tickets.

Workshops en lezingen
Je kunt deelnemen aan verschillende inspirerende workshops en lezingen zoals: Ayurveda en de 5 elementen, Vedische Astrologie (Jyotish), Pranayama, Ayurveda en burn-out (Lezing en praktijk), stretch oefeningen,  Ayurveda en Westerse Kruiden, Ayurveda, Tantra & Sexualiteit, Mantra zingen. 

Eten & drinken
Tijdens het Ayurveda Festival word je helemaal in de watten gelegd. Koffie, thee, water, ontbijt, lunch en diner zijn allemaal inclusief! Met liefde bereid en vegetarisch.

Zaterdag avondprogramma
Zaterdagavond is er een live muziek programma met Sasja

Helemaal jezelf zijn en in verbinding komen met elkaar, is waar dit Ayurveda Festival je tot uitdaagt.

Samen met jou zijn wij Ayurveda Festival Nederland!