www.ayurvedafestival.nl
 The Ayurveda Festival of The Netherlands! 

Tijdens het Ayurveda Festival Nederland kun je kiezen uit een aantal lezingen en workshops, verzorgd door bekende en minder bekende docenten. 

Het festival is zo opgebouwd dat je gedurende de dag verschillende lezingen en workshops kunt bijwonen. Er zijn meerdere ruimtes en er zijn meerdere momenten waarop je een lezing of workshop kunt volgen.  

Mocht je even geen zin hebben in een les of workshop, dan kun je genieten van een wandeling door het bos of je laten inspireren door de mooie omgeving.

Het Festival start op zaterdag 11 september om 10.00 AM en eindigt om 05.30 PM. Het wordt een heerlijk intiem Festival waaraan 24 mensen kunnen deelnemen. Natuurlijk zal het Festival voldoen aan alle dan geldende maatregelen. Boek hier alvast snel je ticket.

Workshops en lezingen
Je kunt deelnemen aan verschillende inspirerende workshops en lezingen zoals: Ayurvedische Bone Release therapie, Vedische Astrologie (Jyotish), Pranayama en Ayurveda, Tantra & Sexualiteit. 

Eten & drinken
Tijdens het Ayurveda Festival word je helemaal in de watten gelegd. Koffie, thee, water en de lunch zijn allemaal inclusief! Met liefde bereid en vegetarisch.

Helemaal jezelf zijn en in verbinding komen met elkaar, is waar dit Ayurveda Festival je tot uitdaagt.

Samen met jou zijn wij Ayurveda Festival Nederland!